Skip to content

Projectmanagement

Projectmanagement

Al onze kwaliteiten, binnen 1 traject

Hoe ziet een goed gemanaged project eruit? Als het aan ons ligt, zo: een stabiele basis in de vorm van een kraakhelder BIM-protocol, voorzien van doordachte ontwerpen en engineering.

Projectmanagement van VH Engineering is een totaalpakket. Binnen dit totaalpakket bieden we diensten die elkaar aanvullen en versterken. Zo realiseren wij vanaf VO-ontwerp tot aan DO- of UO-ontwerp, maken wij kant-en-klare bruikbare productietekeningen en vullen dit aan met onze kennis in prefab engineering. De opdrachtgever weet wat er van ons verwacht kan worden, in de vorm van een stuk kwaliteit, maar ook ontzorging. Want, wanneer een project goed wordt gemanaged, zorgt dit voor rust. Rust bij de opdrachtgever, rust bij alle betrokken partijen

Voor welke sector realiseren wij Projectmanagement?

  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Retail
  • Zorg
  • Food

Projectmanagement, volgens VH Engineering

VH Engineering heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en uitwerken van complexe prefab betonconstructies. Wij adviseren, modelleren en berekenen voor prefab betonontwerpen, met oog voor de architectuur en hoofdconstructie.

Hoe gaan wij te werk?

In samenspraak bepalen we onder meer de BIM-doelen, -ambities, -vereisten, procesafspraken, informatiebehoeften en leggen deze contractueel vast. Als BIM-coördinator zorgen we voor de inrichting en toetsing van gebouwmodellen (model checking en clash control) en het genereren van informatie voor de realisatie. Wanneer het project vervolgens uitvoeringsgereed is, coördineren wij systeemtechnisch het BIM-aspect van het bouwproces met betrekking tot het koppelen van gebouwmodellen, de aspectmodellen en andere programma’s.

Waarom werkt onze aanpak?

Met VH Engineering weet je waar je aan toe bent. Wij ontzorgen compleet en nemen de leiding, maar staan ook zeker schouder aan schouder met de opdrachtgever. Wij zijn een teamplayer die de samenwerking tussen diverse partijen bewerkstelligt en werkt naar een rendabel resultaat, waar iedereen later tevreden op terug kan kijken.

Tools

Onze mogelijkheden binnen Projectmanagement

  • Ontwerpmanagement
  • BIM-coördinatie
  • Projectoptimalisatie
  • Bouwbesluittoetsing

Expertises

Berekend, getekend, verbeterd

Creatie begint met een idee. Wij zitten aan de tekentafel om deze ideeën vorm te geven. Dit doen we door als onderdeel van een project een 2D-ontwerp om te zetten naar 3D, maar profileren ons ook op andere posities. Zowel aan de voorkant als achterkant vervullen wij diverse rollen binnen een project, waarbij wij altijd vasthouden aan onze ervaring, kennis en oorspronkelijke visie en principes.

Zet VH Engineering in voor de realisatie van BIM-modellen en prefab-constructies, of laat een volledig project aansturen middels projectmanagement.

BIM-modelleren

Ontwerp van een digitaal model van een bestaande en/of geplande constructie in 3D

Prefab engineering

Adviseren, modelleren en berekenen met betrekking tot prefab betonontwerpen

Projectmanagement

Managing van bouwprojecten, van BIM-coördinatie tot uitvoeringsgereed maken

SAMEN VOORTBOUWEN?

Neem contact op

Op zoek naar een partner voor BIM-modelleren, Prefab-engineering of Projectmanagement? Wil je kennismaken of een idee aan ons voorleggen? Daar horen we graag meer over!