Skip to content

Over ons

Coen Hartjes

“Wij willen prettig samenwerken. Dat is voorwaarde 1.
Door te werken met mensen met wie je een klik hebt, wordt er automatisch ruimte gecreëerd om exact dat te doen waar je goed in bent. Dit levert kwaliteit op, waarvan alle betrokkenen onderaan de streep profiteren.”

Team

Berekend, getekend, verbeterd

Team VH Engineering, dat is een team van 8 man. Een team van engineers en modelleurs. Een team van vakkundige bouwkundigen, die diverse rollen binnen hun vakgebied hebben uitgeoefend en op dit moment hun rol bij VH Engineering uitvoeren en laten groeien.

Wij zijn individuen, met ieder onze sterke punten en eigenzinnige blikken, met één belangrijk raakvlak: wij spreken dezelfde taal, onder elkaar en met onze partners. Deze taal manifesteert zich in een aanpak, waarbij we de praktijk altijd als meetlat naast onze modellen leggen. Zo kijken we consequent wat past, welke elementen mooi combineren en hoe we zorgen dat een gebouw de tijd doorstaat. Hierin zijn we overigens niet alleen bezig met de cijfers en lijnen van het verhaal: uiteindelijk werken we met mensen.

Als team doen wij ons best onze diverse blikken steeds verder te laten reiken en onze kennis breder te laten groeien, waardoor we steeds met het veranderende landschap van de bouwkunde kunnen blijven meebewegen.

Werkwijze

Zo staan wij erin.

VH Engineering wil mooie dingen maken, verder groeien en prettig samenwerken binnen een duurzame relatie. Wij hebben kennis van zaken: zowel in de engineering, als in de realisatie. Hierdoor kennen wij de markt en onze waarde – wij weten wat we te bieden hebben en sluiten geen compromissen als het om kwaliteit gaat.

Rijmt dit met jouw ondernemingsfilosofie? Daar horen we graag meer over!

Management

Dit zijn de mensen die je belt

COEN HARTJES

Coen tuigde VH Engineering in 2018 op met Roy en vertegenwoordigt het bedrijf op de voorgrond.

8 jaar eerder deed Coen jarenlange ervaring op als werkvoorbereider, productieleider- en projectleider in de betonfabriek.

Neem contact met mij op
SVEN VAN HARXEN

Sven stuurt dagelijks de tekenafdeling aan en maakt sinds 2021 deel uit van de directie/management.

Sven is sinds de start van VH Engineering van de partij en deed daarvoor samen met Coen ervaring op in de betonfabriek.

Neem contact met mij op
ROY VAN VUGT

Roy regelt de bouwkundige zaken achter de schermen van VH Engineering.

Na zijn sporen te hebben verdiend binnen de aannemerswereld startte Roy in 2010 als ondernemer en richtte in 2018 VH Engineering op met Coen.

Neem contact met mij op

SAMEN VOORTBOUWEN?

Neem contact op

Op zoek naar een partner voor BIM-modelleren, Prefab-engineering of Projectmanagement? Wil je kennismaken of een idee aan ons voorleggen? Daar horen we graag meer over!